Opis forum
Hi, hi...sonda o radzie klanu zniknęła... To ja może jednak się wypowiem na ten temat
Rada klanu jest fajoska, ale....tak naprawdę aktywny jest tylko boss, zastępców jakoś nie widać (czytać). A żeby utrzymać tu porządek potrzeba naprawdę dużo wysiłku. Prawda jest taka, że mam zastrzeżenia do pracy dyplomaty klanowego bo nie bardzo rozumiem rolę jaką ma spełniać...
Howgh!!
A ja tylko powiem ze nie moge sie zgodzic z tym:) zastepcy mimo ze milczacy (nie piszacy), wbrew pozorom wykonują całkiem konkretną robotę - dogadywanie sie z sojusznikami, łagodzenie skutków działań klanowiczów itd.
organizowanie kontrdziałań w czasie naszych ciezszych oblegów, fakt nie piszą zbyt czesto ale działają sprawnie:)
A teraz jak szefa nie ma od 6 dni to naprawde działają "super"
ludzie nie moga powrócić do klanu -
wg.mnie trzeba przekazywac zastepstwo osobie aktywnej która conajmnie pare razy dziennie wpada do gry
bo tak sie robi straszny bałagan
Łowcza
niepowiem ze jest dobrze bo nie jest:(samowola totalna nie wieadomo kiedy wroci szefo wiec szybko trza zastepce znalezc bo nie damy rady:)ja jestem codziennie oprocz weekendow
co z tego jak i zastepcy nie ma ??? kurde znowu cos nie tak w klanie !!!!
a nawet jak juz wrócił zastępca to i tak nie wiadomo o co chodzi bo zero wytłumaczenia -czyli bałagan dalej
kazdy robi co chce
Ostatnio edytowany przez Robgre (2008-09-05 15:42:07)
To już nie jest klan tylko "nieporozumienie"!! Cokolwiek stało się z szefem jest jeszcze przecież zastępca...podobno. Ale skoro nie może się częściej logować to dlaczego nie przekaże władzy komuś innemu? Ręce opadają... Składki nie mogę zbierać a to zebrałem jeszcze posłuży C47 do zbanowania mnie bo nie jestem w klanie.... I jak tu być zadowolonym....